Advertentienummer: V2413

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Voor wie:
Groepen/ Volwassenen
Waar:
Leende
Wanneer:
Ochtend
Avond
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Stichting de Schakel is een unieke woongroep en dagbestedingslokatie voor mensen met een verstandelijke of psychosociale beperking, die zich bevindt in 't Brouwershuis in Leende (oostrikkerdijk 1). Voor onze woongroep zijn we op zoek naar vrijwilliger(s) die het leuk vinden om in klein groepsverband te bewegen. Dit doen we altijd op 2 momenten:

  • Op dinsdagavond, van 19.30 tot 20.00, zijn er 2 huisgenoten die baantjes zwemmen bij zwembad Oostrik, bij ons aan de overkant van de straat.
  • Op vrijdagochtend gaan er 3 huisgenoten sporten bij sportschool Anytime in Maarheeze. Zij vertrekken hier om 09.30 en zijn rond 11.30 terug. Voor de vrijwilliger is het van belang dat deze in het bezit is van een rijbewijs.

Als vrijwilliger kun je gezellig meedoen met de activiteit, je maakt een praatje en stimuleert onze huisgenoten actief bezig te zijn.

Lijkt je alleen het zwemmen of alleen de sportschool leuk, mag je natuurlijk ook reageren!

Tegenprestatie

Je gaat bewegen met een gezellig clubje huisgenoten. Je mag zelf gratis een half uurtje zwemmen en/of een uur sporten in de sportschool. Wanneer je naar de sportschool gaat, staat de auto van de Schakel tot je beschikking. 

Ieder jaar met kerst een kerstpakket, een keer per jaar met iedereen van de Schakel (huisgenoten, dagbesteders, medewerkers en vrijwilligers) een uitje en met je verjaardag een leuke attentie.